Köstebek YUVA'sı

Köstebek YUVA

Yuva Mahallesinde birçok cadde ve sokak kilit parke ile kaplanırken 246'ncı sokak başta olmak üzere buraya bağlı caddelerin toprak olarak kalması mahalle sakinlerini çileden çıkarttı. Ayrıca doğalgaz çalışmalarından kalma çukurların kapatılmamasından yoll

YUVA MAHALLESİ SAKİNLERİ İSYAN ETTİ: ‘MAHALLEMİZ 10 YILDIR HİZMET ALMIYOR.’

Köstebek YUVA’sı

Yuva Mahallesinde birçok cadde ve sokak kilit parke ile kaplanırken 246’ncı sokak başta olmak üzere buraya bağlı caddelerin toprak olarak kalması mahalle sakinlerini çileden çıkarttı. Ayrıca doğalgaz çalışmalarından kalma çukurların kapatılmamasından yollar adeta köstebek yuvasını andırıyor. Yuva Mahallesinin yetim bırakıldığını belirten mahalle sakinleri ara sokakların ise 10 yıldır hiçbir çalışma görmediğini iddia ettiler.

KENDİ ARAÇLARIYLA GEÇSİNLER

Gerek alt yapı gerekse yolları nedeniyle yerel hizmet bazında istediğini bir türlü alamayan Yuva Mahallesi sakinleri yıllardır yüzüne bakılmayan yollarının artık onarılmasını istiyor. Gazetemiz aracılığı ile sorunlarını dile getiren mahalle sakinleri “Doğalgaz geleli yıl oldu ama çilesi hala bitmedi. Adım başı bir çukur var ve tozdan evlerimizde oturamıyoruz. Bu çukurları mecburen kendimiz kapattık. Ancak artık sabrımız kalmadı. Bu dönem AK Parti’ye kesinlikle oy vermeyeceğiz. Seçim zamanı siyasetçiliği yapmak için inşallah buralara gelirler. O zaman bu çukurları tek tek göstereceğiz. Kendi araçları ile bir geçmeye çalışsınlar” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

ARA SOKAKLAR DAHA KÖTÜ

Ara sokakların ise hiç çalışma görmediğini belirten mahalle sakinleri “Yuva Mahallesi 2002’den bu yana tam bir hizmet alamadı. Ana yollarda 3 metre yol yapıldıysa 5 metre çukur bıraktılar. Ara yolların ise dönüp yüzüne dahi bakmadılar. Allah’ın çakılını dahi esirgediler. Belediye ekipleri buradan geçerken boş geçmeyin bir toprakla bari kapatın diyoruz. Kimsenin umurunda değil. Belediye başkanına buradan sesleniyoruz. Gelsin kendi aracı ile buralardan bir geçsin. Seçimden bu yana gelmiyor zaten” ifadelerinde bulunarak ara sokakların da ana yollar kadar sorun teşkil ettiğini söylediler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü